Тема 3. Нитрогенсодержащие соединения
Урок 53 Аміни, їх склад, будова, фізичні властивості. Аміни як органічні основи. Взаємодія амінів з водою і кислотами, горіння.
§ 29 ( стор. 156 -158).Додатк.завд 1-7 (с. 162)
Урок 54 Анілін, його склад, будова молекули, фізичні властивості. Хімічні властивості аніліну: взаємодія з неорганічними кислотами, бромною водою. Взаємний вплив атомів у молекулі аніліну. Добування аніліну.
§ 29 ( стор. 158 -162). Завд. для самоконтр 6-12 (с.162)Додатк.завд 8 (с. 162)
Урок 55 Амінокислоти. Ізомерія амінокислот. Особливості хімічних властивостей амін окис лот, зумовлені поєднанням аміно- і карбоксильної груп. Біполярний йон. Пептиди. Пептидний зв’язок.
§ 30 Завд. для самоконтр 1-9 (с.166)
Урок 56 15/04/2015 Білки як високомолекулярні сполуки. Основні амінокислоти, що беруть участь в утворенні білків. Рівні структурної організації білків.
§ 31 Завд. для самоконтр 1-6 (с.171)
Урок 57 20/04/2015 Властивості білків: гідроліз, денатурація, кольорові реакції. Лабораторні досліди: 17.Кольорові реакції білків. Успіхи у вивченні та синтезі білків.
Поняття про біотехнологію. Біологічне значення амінокислот і білків.
§ 31 Додатк.завд 1-5 (с. 171)
Урок 58 22/04/2015 Нуклеїнові кислоти. Склад нуклеїнових кислот. Будова подвійної спіралі ДНК.
§ 32 Завд. для самоконтр 1-6 (с.175)
Урок 59 27/04/2015 Роль нуклеїнових кислот у життєдіяльності організмів.
§ 32 Завд. для самоконтр 7-12 (с.175)
Повт §§ 29-32 Підготуватися до контрольної роботи
Урок 60 29/04/2015 Контрольна робота № 5 (річне оцінювання)